Связаться с нами Mail
Phone
WhatsApp
Kasutame küpsiseid. See võimaldab meil analüüsida, kuidas külastajad veebisaidiga suhtlevad, muutes seda seeläbi paremaks. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.
OK

Christmas Angel

Varvikas
LG294e
✅ Lõõgastav ja tulemusrikas käsitöö täiskasvanutele: Rikasta oma vaba aega Värvikas teemantkunsti komplektide abil täiskasvanutele ja lastele ning tunne, kuidas sinu mured haihtuvad, kui sa saad ise luua kunstiteose.
✅ Mugav: Täiuslikult venitatud lõuendil on kergesti loetav kood, spetsiaalselt töödeldud pind ja kaitsekile, et lihtsustada Teemantmaalimist täiskasvanutele ja lastele. Sa säästad vaeva ja kulusid raamimise pealt.
✅ Värvikas ja pilkupüüdev: Ümardatud ja faceteeritud teemantterad panevad sinu maali särama. Vibrant värvid meie unikaalsetes maalikomplektides täiskasvanutele toodavad ilusaid dekoratsioone igasse tuppa.
✅ Kõik-ühes: Meie 5D Teemantmaal komplekt sisaldab eelnevalt trükitud lõuendit, teemantterad, teemantpliiatsi tööriista, vahapadja, pintsette, konksud, aluse ja juhised. Lühidalt, kõik teemantkunsti tarvikud, mida vajate teemantidega hõlpsasti maalimiseks.
✅ Ehe kingitus: Telli meie teemantmaali komplekt meeldejääva kingitusena või teemantkunsti tööna, mida lapsed ja täiskasvanud saavad koos luua. Nautige perekondlikku lõbu ilma ekraanita!

BUY ONLINE BUY IN STORE
https://varvikas.shop/products/89707323-d02e-11eb-0a80-0448000d0ae1
https://allegro.pl/oferta/14675636544

Komplekti sisu: Teemantkunsti komplekt sisaldab: eelnevalt trükitud ja pingutatud lõuendit; värvikaid teemantterade kotte; teemantpliiatsi tööriista; vahapadja; pintsette; 2 konksu ja 2 kruvi; tööaluse teemanthelmede

Värvide arv: 34

Raskusaste: 4

Vanusepiirang: 14

lwh: 500x400x20 mm

Made on
Tilda